REKLÁMIPAR
www.reklamipar.hu

Magyarország reklámipari portálja

Állás Információ

Ezen az oldalon Egyéb - a reklámszakmát és reklámipart - érintő kölönféle szolgáltatásokkal foglalkozó partnerek mutatják be magukat.

(A kis index képekre kattintva megjelenik a nagyobb felbontású kép! )
Címlap

Ajándéktárgy

CD nyomtatás, CD névjegy

Cégtábla, Cégér, Felirat

Csomagolás

Dekoráció

Digitális nyomda

Display

EPSON Márkaszervíz

Eszköz, Gép, Berendezés

Film, Videó, Multimédia

Fotó

Grafika (Design)

Gravírozás, Feliratok, Felirati rendszerek

Internet

Kiadó

Kiállítás, Rendezvény

Levilágítás

Marketing

Média

Nyomda, Egyéb sokszorosítás

Nyomdai előkészítés, DTP

Reklám

Reklámtábla
Szitanyomás, Tamponnyomás, Transzfer...

Szoftver (Program)

Egyéb kapcsolódó szolgáltatás

 

Elemzésközpont.hu

Tőzsde, részvény, naponta megjelenő elemzések, rendszeres oktatási anyagok!

www.szakmaitudakozo.com

CamelActive: Csökkentse 5-20%-al gázfogyasztását! ›››

A CSILLAGHEGYI KÖZÖSSÉGI HÁZ épülete Csillaghegy központjában, a HÉV megállótól pár percre található. A ház immár 15. éve nemcsak a kerület, hanem Budapest kulturális életének is jól ismert helyszíne, egykor Banán Klub, 2004-től pedig már Csillaghegyi Közösségi Ház néven.

A névváltozással lezárult egy sok évig tartó sikeres időszak, a Banán Klub időszaka. Sokak számára volt az a hely emblematikus jelentőségű, felsorolni is lehetetlen hány emlékezetes koncert, fesztivál és előadás született a falak között.

Mint ahogy minden történet fejlődéstörténet, a Banán Klub története is az. A felnőttkorba lépve új szemlélet és látásmód hívta életre a Csillaghegyi Közösségi Házat: Csillaghegyre és a harmadik kerületre koncentrálva, újabb generációknak biztosítson közösségi teret. Elsődleges szempontként a legfontosabbnak azt érezzük, hogy a környékbeliekkel, Csillagheggyel egyre aktívabb kapcsolatban működjön intézményünk. Programjainkkal szeretnénk azokat is idecsalogatni, akik eddig még nem jártak nálunk. Itt elsősorban a környéken élőkre és a környező lakóparkokban élőkre gondolunk, akiknek így alkalmuk nyílna a környezetükben is tartalmas szórakozásra, kultúrálódásra. Az új lakóövezet szocio-kulturális integrációjának támogatását kiemelt feladatként kezeljük. Célunk minél több olyan program kiállítása, amelynek értékszintje vonzó lehetőséget kínál egyre több helyi és környékbeli gyermekes család hétközbeni és hétvégi programtervéhez.

A környezetünkben fellelhető öntevékeny művészeti kezdeményezéseket támogatjuk, nekik teret és helyet biztosítsunk. Nekünk mindenki egyformán fontos, aki emberek közt szeretné tölteni szabadidejét, és ezért ellátogat hozzánk.

Sok szeretettel várunk mindenkit programjainkra! >>>


Gárdos & Társa Külkereskedelmi KFT.

Specialitás: A Gárdos & Társa Külkereskedelmi KFT. közel 10 éve működő családi vállalkozás, mely a Ruházati Export és Import területén elismert szakcégnek minősül.
Exportjuk elsősorban az igényes német és osztrák divatcikkeket gyártó cégekkel bérmunka formájában bonyolódik. A cég a külföldi partnereitől hozott üzleteket kiváló hazai gyártók bevonásával valósítja meg. Importban márkás termékek nagykereskedéseként működik. Kizárólagosan forgalmazza a DOTEX osztrák cég középárkategóriáju kötött áruit, valamint a német MONTE CARLO és von EHR márkájú elegáns, értékes férfi kötöttárukat.
Ugyancsak kizárólagos forgalmazója az osztrák SOLIDA márkajelzésu munkaruháknak, melyekből nagy forgalmat bonyolít gasztronómiai ruhák és a korházi munkaruhák és köpenyek vonalán. Jelentős szállodák és klinikák szállítói évek óta.
Tevékenységi körét az utóbbi időkben jó minőségű divatcikkekkel bővíti, így kizárólagosan képviseli az osztrák TRAMONTANA márkájú női ruhákat és néhány francia divattcikk szállítót sál, kesztyű, sapka kiegészítőkkel.
Mind külföldi partnerei, mind széleskörü hazai vásárlói megbízható üzleti kapcsolatok.
Cím: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. V/512.
Tel.: 06 1 477 23 35, Tel/Fax: 06 1 333 17 68
E-mail: gardosestarsa@axelero.hu
Honlap: www.gardosestarsa.hu

HESZ-REISEN BT.

NEMZETKÖZI SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS
Ön megálmodja...és mi elvisszük bárhová
Autóbuszok bérbeadása 18-70 főig
Mészáros Éva 06 30 4744 112


KASNYIK & TÁRSA Számviteli és Szolgáltató Kft.
Tevékenységünk, referenciákkal:
-Számviteli, könyvvizsgálói és adószakértői tevékenység
-Állandó és eseti könyvvizsgálat
-Átalakulási vagyonmérleg hitelesítése
-Közhasznú társaságok könyvvizsgálata
-Gazdasági társaságok és egyéb szervezetek számviteli, bérszámfejtési tevékenységének végzése
Cím: 1139 Budapest, Frangepán u. 16.
Tel./fax: 06 1 239 07 12, 06 1 239 08 71, 06 1 320 29 70
E-mail jkasnyik@citynet.hu
Honlap: http://www.kasnyikestarsa.hu

A logót tervezte: Vasvári Péter tervezőgrafikus művész.
...van egy madár, minek látványa tisztaságot, nyugalmat áraszt....a hattyú.....Mi ezért választottuk,......
A SKYGATE Transport Kft. létrejöttét a rohamosan fejlődő
kereskedelem tette lehetővé 1996-ban, aminek alapján alakította ki három fő területen nemzetközi szállítmányozási profilját:
Ä légi export-import
Ä tengeri (kombinált export-import), és
Ä közúti export-import árufuvarozás
A légi és tengeri szállítmányozást ügynöki minősítésben végezzük az alábbi légiforgalmi és hajóstársaságokkal:
MALÉV Rt., MOLDAVIAN AIRLINES, MAERSK, LUFTHANSA, AUSTRIAN AIRLINES, HANJIN, BRITISH AIRWAYS, TYROLEAN AIRLINES, MAFRACHT, SWISSAIR, OK, SEAHORSE ÉS MAHART Rt., KLM, FINNAIR, UNITED ARAB SHIPPING COMPANY, OLYMPIC AIRWAYS, SOUTH AFRICAN, S.A.G EVERGREEN, TAROM, SAS, MARTINAIR, LOT, EAT, AIR UKRANIAN, AIR FRANCE, LAUDA-AIR, AEROFLOT, AIR BALTIC, BRITISH MIDLAND, AIR MALTA.
Ez utóbbi tevékenységet Európa északi és déli kikötőiben látjuk el speditőri hálózatunkon keresztül. A folyami hajózást Constanta-Rotterdam kikötői között végezzük a MAHART Rt. állományában lévő uszályok és vontatmányok igénybevételével. Közúti árufuvarozásnál keretszerződéses formában, alvállalkozóként foglalkoztatjuk tehergépkocsival rendelkező partnereinket. Saját eszközállományunkkal belföldön a légi fuvarozáshoz szervesen kapcsolódó előfutást bonyolítjuk. Ügyfeleink, megbízóink igényeinek megfelelően és szállítmányozási munkánk színvonalának emelése érdekében társaságunk 1998 I. félévében 12 fős alkalmazotti létszámmal és három darab, tevékenységéhez szükséges eszközzel realizálta rövid távú és alapozta meg hosszú távú stratégiai célkituzéseit. Az alkalmazásban lévő dolgozók szállítmányozási, külkereskedelmi és logisztikai szakirányú végzettséggel látják el munkájukat nyelvismerethez kapcsolódóan európai, illetve tengerentúli övezeti felosztásban. Kommunikációs rendszereink nyelvismeretekre bontva: angol, német és orosz. Társaságunk a világban World Freight group tagsággal partneri kapcsolatot tart fenn megközelítőleg 480 városban, ahol a telefon és telefax kapcsolaton kívül e-mail és internet (CCS illetve SITA) számítógépes rendszeren kommunikálva bonyolítja üzleti tevékenységeit. Rendszerünk képes az általunk eltovábbítandó légi áru azonnali helyfoglalására, lekövetésére illetve információk közlésére és kérésére. Magyarországon az elsők között tértünk át a vonalkóddal ellátott címkés feladásra. Cégünk magyarországi viszonylatban a légitársasági statisztikák alapján középkategóriájú társaságként van nyilvántartva, pozitív likviditás mellett. Állandó ügyfeleink és eseti megbízóink bizalmának köszönhetően megvalósult express futárszolgálatunk és teljes köru DOOR-TO-DOOR szolgáltatásunk.
Társaságunk az áruk fuvarozásához kapcsolódó szolgáltatásokkal is áll ügyfelei rendelkezésére, amelyek a következők:
Ä teljes köru export-import vámügyintézés,
Ä csomagolás,
Ä ADR minosítés, szállítmánybiztosítás ügyintézési költségek nélkül (belföldre is), megbízóink exportpiaci bovítése non-profit jelleggel, ingyenes szaktanácsadás.
A fentiekben leírt tevékenységeink gyakorlati bonyolítását budapesti irodánkban végezzük:
SKYGATE TRANSPORT Kft. 1095 Budapest, Soroksári út 5. DUNA HÁZ,
ügyfeleink igényei szerint non-stop szolgáltatás keretében.
Telefon: 06 1 456 01 04, 06 1 456 01 05, 06 1 456 01 07, 06 1 456 01 08, O6 30 9 330 773, 06 30 9 492 682
Telefon/Fax: 06 1 456 01 06, 06 1 456 01 09
SITA kód: QIFBNMA
E-mail: skygate@mail.matav.hu

Címlap | Impresszum | E-mail: info@reklamipar.hu